Rijkmanstraat in Deventer via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Rijkmanstraat - 7411GB - Deventer beschikbaar per 2024-02-01 in het mooie Deventer. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 64 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Rijkmanstraat - 7411GB - Deventer
Aangezien ik ga reizen, zoek ik iemand die voor ten minste 4 maanden in mijn appartement wil verblijven.- Zelfstandige woonruimte- Centrum Deventer (Rijkmanstraat)- 64 m2- Aparte slaapkamer- Volledig gemeubileerd- Geen lift, 3e etage. (6 kleine trappen op)Houd er rekening mee dat je voor het parkeren van een auto een parkeervergunning nodig hebt. Momenteel zijn er hier wachtlijsten voor. Wel kun je bijvoorbeeld op de Worp gratis parkeren.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Rijkmanstraat – 7411GB – Deventer via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Deventer aan de Rijkmanstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Deventer. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Deventer- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1100
Aantal m2 – 64
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rijkmanstraat in Deventer

Rijkmanstraat in Deventer via Kamernet
Rijkmanstraat in Deventer via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo