Rijksweg in Malden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Rijksweg - 6581EG - Malden beschikbaar per 2024-01-21 in het mooie Malden. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Rijksweg - 6581EG - Malden
Zelfstandig onlangs gerenoveerd appartement te huur op 3 km.van universiteit hogeschool en ziekenhuizen. Grenzend aan natuurgebied. Eigen ingang, voortuin en plaatsje met zithoek.Comfortabel ingericht met smarttv. Zitbank, Inductiekookplaat etc. Het appartement is goed geïsoleerd en geluidsarm (ook al licht het aan de Rijksweg).Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Rijksweg – 6581EG – Malden via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Malden aan de Rijksweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Malden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Malden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Malden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1200
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rijksweg in Malden

Rijksweg in Malden via Kamernet
Rijksweg in Malden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo