Rijswijkstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Rijswijkstraat - 1062EV - Amsterdam beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 35 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Rijswijkstraat - 1062EV - Amsterdam
Te huur leuke kamer gemeubileerd Amsterdam met ruime Gedeelde keuken en grote badkamer met separate toilet Ook is er internet wifi en lift aanwezig ook deel je met 2 huisgenoten er is ook een groot winkelcentrum om het hoekje en openbaar vervoer is perfect en GEEN INSCHRIJVING MOGELIJK OP HET ADRESInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Rijswijkstraat – 1062EV – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Rijswijkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 895
Aantal m2 – 35
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rijswijkstraat in Amsterdam

Rijswijkstraat in Amsterdam via Kamernet
Rijswijkstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo