Ripperdastraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Ripperdastraat - 7511JP - Enschede beschikbaar per 2023-02-25 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Ripperdastraat - 7511JP - Enschede
Te huur gemeubileerde kamer centrum Enschede €350,- all-in per maand.De kamer bevindt zich in het centrum van Enschede, de Universiteit van Twente bevindt zich op circa 15 minuten fietsafstand.De kamer is circa 8 m2 en gemeubileerd met een bed met matras, bureau met stoel en een ingebouwde kast. De keuken en badkamer worden gedeeld met de andere huurders.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Ripperdastraat – 7511JP – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Ripperdastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Ripperdastraat in Enschede

Ripperdastraat in Enschede via Kamernet
Ripperdastraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo