Rodenrijsestraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Rodenrijsestraat - 3037NA - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-14 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Rodenrijsestraat - 3037NA - Rotterdam
Heee meiden,Wij (Joosje, Sanna, Sophie en Indy) zijn per half maart op zoek naar een nieuw huisgenootje (v) dat ons paleisje weer compleet wil maken! We zijn allemaal in de eindfase van onze studie/werkend, dus zoeken iemand die daar op aansluit! Samen zijn we altijd in om te eten, te sporten, drankjes te doen, films te kijken en een dinertje te doen op z’n tijd. Voor de rest is er ook genoeg ruimte om lekker je eigen ding te doen. Het huis bestaat uit een ruime woonkamer, 2 badkamers, 5 slaapkamers waarvan 1 wellicht voor jou! Stuur gerust een berichtje om eens een keertje langs te komen. De kamer is 8.5 m2 en kost zo’n 605 euro incl.Liefs,De RoderijInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Rodenrijsestraat – 3037NA – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Rodenrijsestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 610
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rodenrijsestraat in Rotterdam

Rodenrijsestraat in Rotterdam via Kamernet
Rodenrijsestraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo