Rostocklaan in Bussum via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Rostocklaan - 1404AG - Bussum beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Bussum. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Rostocklaan - 1404AG - Bussum
– ook voor aantal maanden mogelijk- voor stagiaires – Op nog geen 50m van trein- en bus station Naarden Bussum met directe verbinden naar Huizen, Hilversum, Utrecht, Amsterdam ruime gemeubileerde kamer beschikbaar. De kamer beschikt over de meest moderne tv en computer aansluiting (CAT 6). De moderne badkamer beschikt over douche, wastafel en wc en heeft een separate boiler. In aparte ruimte “keuken” is koelkast, waterkoker, koffieapparaat, combimagnetron aanwezig.Dit alles in een compleet volledig gerenoveerde jaren 30 villa.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Rostocklaan – 1404AG – Bussum via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Bussum aan de Rostocklaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Bussum. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Bussum wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Bussum- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 625
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rostocklaan in Bussum

Rostocklaan in Bussum via Kamernet
Rostocklaan in Bussum via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo