Rouwenhofstraat in Wageningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Rouwenhofstraat - 6701BA - Wageningen beschikbaar per 2024-08-16 in het mooie Wageningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Rouwenhofstraat - 6701BA - Wageningen
Beste kamerzoekende mannen, Deze zomer stelt ons huis, Monopole de Luxe 3000, enkele logeerplekken ter beschikking. We wonen hier met zeven, in het centrum van het o zo mooie Wageningen, vlakbij de Rijn en de Uiterwaarde, maar ook tussen de sfeervolle cafeetjes en winkeltjes van de stad.In het huis zelf heerst er ook een mooie sfeer, met muziek die door de gangen klinkt en met gasten die altijd bij zijn voor een praatje of een biertje. We koken vaak samen in ons knusse keukentje, waarna we op ons ruime balkon van de maaltijd genieten, fijne gesprekken voeren, bordspelletjes spelen, plaatjes draaien en uiteindelijk de stad of de natuur in gaan om nieuwe avonturen te beleven. Daarnaast geven we te gekke huisfeesten en gaan we graag gezamenlijk naar concerten, festivals en op vakantie. Als het je nou leuk lijkt om een weekje (of langer) bij ons te vertoeven, stuur dan een berichtje waarin je wat vertelt over jezelf met eventueel wat foto’s, en wie weet zien we je dan wel tijdens de AID! Verstout! Monopole de Luxe 3000Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Rouwenhofstraat – 6701BA – Wageningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Wageningen aan de Rouwenhofstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Wageningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Wageningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Wageningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 380
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rouwenhofstraat in Wageningen

Rouwenhofstraat in Wageningen via Kamernet
Rouwenhofstraat in Wageningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo