‘s-Gravenweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - 's-Gravenweg - 3062ZE - Rotterdam beschikbaar per 2023-05-04 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 23 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - 's-Gravenweg - 3062ZE - Rotterdam
De kamer is 23 m2 en bevindt zich op een loopafstand van 5 min van het Erasmus met een tram station letterlijk voor de deur en een metro station “Kralingse Zoom” op een loopafstand. De keuken en de badkamer zijn ook nieuw en worden gedeeld met nog twee andere huisgenoten. Er kan ook gebruik gemaakt worden van een groot balkon. De prijs is incl. g/w/e en wi-fi. Contract het liefst voor 1 jaar of langer.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – ‘s-Gravenweg – 3062ZE – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de ‘s-Gravenweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 750
Aantal m2 – 23
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de ‘s-Gravenweg in Rotterdam

‘s-Gravenweg in Rotterdam via Kamernet
‘s-Gravenweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo