Samuel Soesmanstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Samuel Soesmanstraat - 3015GL - Rotterdam beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Samuel Soesmanstraat - 3015GL - Rotterdam
Duuzame gemeubileerde industriële nieuwbouwloft (gedeeld) op populaire locatie Little C Coolhaven in hartje Rotterdam per direct beschikbaar voor een  zelfstandige vrouwelijke  huisgenoot. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan! Good vibes only Thanks!Interesse? Dan stel ik voor om nader kennis te maken via WhatsApp aub met foto, zodat ik weet met wie ik van doen heb. Om zodoende wederzijdse verwachtingen, voorwaarden (on)bepaalde huurperiode vanaf april 2023 inschrijving etc. te bespreken aansluitend bezichtigingsmogelijkheid.Let op! Er is geen sprake van verhuizing eigenaar geen eigen slaapkamer verhuur woonruimte extra bed in studiogedeelte loft tevens niet geschikt voor meerdere bewoners. Vast inkomen is een vereiste om aan maandelijkse huurverplichting Eur 800 (excl. eenmalige borgsom Eur 800) te kunnen voldoen, vrije sector woning geen optie huurtoeslag.Fijne dag en tot ziens!Mvg.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Samuel Soesmanstraat – 3015GL – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Samuel Soesmanstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Samuel Soesmanstraat in Rotterdam

Samuel Soesmanstraat in Rotterdam via Kamernet
Samuel Soesmanstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo