Sandenburgstraat in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Sandenburgstraat - 6535PR - Nijmegen beschikbaar per 2023-12-17 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 95 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Sandenburgstraat - 6535PR - Nijmegen
Prachtige benedenverdieping te huur in Nijmegen in de wijk Hatert. De woning ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van NXP en de Radboud universiteit en ongeveer 4,5 km tot het centrum van Nijmegen. De gehele woning is onlangs gerenoveerd, alles is nieuw. U bent de eerste bewoner. De woning is beschikbaar vanaf 17 december. U komt binnen in een centrale entree. U en de bewoner van de bovenverdieping gebruiken deze ingang. In de entree bevindt zich ook de wasmachine. Deze deelt u met de bewoner van de bovenverdieping. De gehele woning heeft vloerverwarming. Energielabel A. De woning beschikt over een keuken/woonkamer van ongeveer 55 m2. De keuken heeft een vriezer, koelkast, inductie kookplaat en een combioven. Vaatwasmachine is mogelijk. De tuindeuren komen uit op de tuin. Waar u in de zomer heerlijk kunt genieten. Badkamer is 5m2. De badkamer beschikt over een douche, hangend toilet, opbergmeubel. Slaapkamer/ werkkamer 30m3. Deze is gesitueerd in de kelder. Deze is ruim van opzet, beschikt over een raam, dus voldoende lichtinval en ventilatie. Ook is er een aparte schuur van ongeveer 10m2. Die ook is geïsoleerd. In de zomer is het heerlijk buiten zitten met een tuin van ongeveer 30m2. De tuin is omsloten met een schutting en ook toegankelijk vanuit de achterzijde woning.Huurprijs 1375,00 per maand exclusief wifi (30 euro per maand) en GWE. Kosten worden per maand berekend adhv de gegevens op de meters. Borg 2500 euro Inkomensverklaring wordt gevraagd alsmede een werkgeversverklaring. Huurtermijn bedraagt maximaal 2 jaar. Bij goed verhuur dan wordt het contract verlengd. Geschikt voor max. 2 volwassen personen, geen kinderen en geen huisdieren. Heeft u belangstelling, stuurt u een prive bericht.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Sandenburgstraat – 6535PR – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Sandenburgstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1375
Aantal m2 – 95
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Sandenburgstraat in Nijmegen

Sandenburgstraat in Nijmegen via Kamernet
Sandenburgstraat in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo