Sandinoweg in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Sandinoweg - 2622DV - Delft beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Sandinoweg - 2622DV - Delft
Te huur voor een Nederlands sprekende, rustige, serieuze, zelfstandige persoon; Kamer met bed en (slaap)bank, kledingkast en verwarming. Twee kantelramen met blindering. Via een overloop kom je in je eigen badkamer met douche en wasbak. Ook via overloop kom je op een terras van 3 bij 5 m. Je hebt de gehele verdieping voor jezelf. In het huis woont de eigenaar, man 57jr en een poes. Vlakbij tram en bus en supermarkt, ook station zuid in de buurt. 10 min fietsen van TU.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Sandinoweg – 2622DV – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Sandinoweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 725
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Sandinoweg in Delft

Sandinoweg in Delft via Kamernet
Sandinoweg in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo