Schaesbergerstraat in Kerkrade via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Schaesbergerstraat - 6467EE - Kerkrade beschikbaar per 2024-06-04 in het mooie Kerkrade. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Schaesbergerstraat - 6467EE - Kerkrade
Op zoek naar een rustige plek om thuis te noemen? We hebben een gezellige, volledig gemeubileerde kamer beschikbaar in een rustig huis in Kerkrade. Ideaal voor werkende professionals, deze kamer biedt een comfortabele leefruimte in een vriendelijke omgeving met andere huurders. Geniet van het gemak van een gedeelde keuken, badkamer en gemeenschappelijke ruimtes en klaar voor jouw intrek.Kamer op eerste verdieping.Fiets parking.Goede verbinding openbaar vervoer.Ideale huurder:WerkendRespectvol en schoonOp zoek naar rustige woon plekInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Schaesbergerstraat – 6467EE – Kerkrade via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Kerkrade aan de Schaesbergerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Kerkrade. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Kerkrade- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schaesbergerstraat in Kerkrade

Schaesbergerstraat in Kerkrade via Kamernet
Schaesbergerstraat in Kerkrade via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo