Schaesbergerweg in Heerlen via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg) is een mooi in Heerlen welke per Fri, 05 Jan 2024 15:41:45 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg)
Te huur! Volledig gerenoveerd tweekamerappartement in Heerlen met huurtoeslag mogelijk! Gerenoveerd en instapklaar Ben je op zoek naar een nieuw thuis? Dan is dit volledig gerenoveerde tweekamerappartement aan de Schaesbergerweg in Heerlen zeker iets voor jou! Het appartement wordt op dit moment hoogwaardig geïsoleerd en volledig opgeknapt. Alles wordt geschilderd en het appartement wordt instapklaar…

Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Heerlen aan de Schaesbergerweg  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Heerlen. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Heerlen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 850.00
Aantal m2 – 45
Aantal kamers – 2

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schaesbergerweg in Heerlen

Schaesbergerweg in Heerlen via Papayo.nl
Schaesbergerweg in Heerlen via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo