Schenkkade in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Schenkkade - 2595AP - Den Haag beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 75 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Schenkkade - 2595AP - Den Haag
Beschikbaar voor 2 woningdelers of een stel, heerlijk licht 2 slaapkamer appartement in Bezuidenhout.Dicht bij het station gelegen op de 1e verdieping, ruime woonkamer en badkamer met apart toilet.De woning wordt verhuurd inclusief vloer, keuken voorzien van koelkast en vaatwasser.Excl g/w/l.Huurcontract voor 1 jaar, eventueel met verlenging van 1 jaar tot een maximale contract duur van 2 jaar. Voor stel is woonvergunning van toepassing, voor delers twee aparte contracten.Inkomenscheck en garantstelling wordt gevraagd.Graag alleen reageren als je binnen het zoekprofiel past.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Schenkkade – 2595AP – Den Haag via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Schenkkade en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1450
Aantal m2 – 75
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schenkkade in Den Haag

Schenkkade in Den Haag via Kamernet
Schenkkade in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo