Schierstins in Amsterdam via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Amsterdam (Schierstins) is een mooi in Amsterdam welke per Fri, 22 Mar 2024 18:40:58 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Amsterdam (Schierstins) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Amsterdam (Schierstins)
Licht en ruim 3-kamer appartement met riante tuin op toplocatie in Amsterdam! **Adres:** Schierstins, 1082 TJ AMSTERDAM **Wijk:** Buitenveldert-West Op zoek naar een kant-en-klaar, ongemeubileerd appartement dat van alle gemakken is voorzien? Dan is dit jouw droomwoning aan Schierstins in Amsterdam Buitenveldert! Met een woonoppervlakte van ca. 71 m², twee slaapkamers en een prachtige tuin…

Appartement in Amsterdam (Schierstins) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Amsterdam aan de Schierstins  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 2750.00
Aantal m2 – 71
Aantal kamers – 3

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schierstins in Amsterdam

Schierstins in Amsterdam via Papayo.nl
Schierstins in Amsterdam via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo