Schootsestraat in Eindhoven via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Schootsestraat - 5616RH - Eindhoven beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Eindhoven. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Schootsestraat - 5616RH - Eindhoven
Hey toekomstige huisgenoot! In het leukste studentenhuis van Eindhoven komt binnenkort een kamer vrij! Ben je op zoek naar een gezellig studentenhuis waar de deuren altijd voor je openstaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Per begin november zal er een kamer vrij komen in ons huis waardoor we opzoek zijn naar een leuk iemand die het plekje komt opvullen!We bewonen ons stekkie in totaal met z’n negenen: vijf mannen, vier vrouwen, en wie weet binnenkort ook met jou! Nu gaat er 1 van de mannen weg dus zoeken we daar ook een nieuwe man voor terug. We eten vrijwel elke doordeweekse dag samen en drinken ook regelmatig een biertje. Daarnaast organiseren we eens in de zoveel tijd onze geliefde huisuitjes/huisavonden die altijd onvergetelijk zijn. Naast een hoop gekkigheid en gezelligheid is er natuurlijk ook genoeg ruimte om serieus bezig te zijn met je studie. De kamer die vrij zal komen is, ongeveer 12m2, heeft een eigen wasbak en heel veel lichtinval! ☀️Prijs: +/- € 323 excl.Duur: onbepaald Daarnaast beschikken over een dakterras met idyllisch uitzicht, vaatwasmachine(!!), droger, wasmachine, koelkast en diepvries. De TU/e en Fontys liggen op 10 minuten fietsafstand, net zoals het centraal station en Stratum. Binnen 5 minuten lopen ben je bij winkelcentrum Trudoplein en de bushalte.Ben jij een student aan de TU/e of Fontys en wil je naast studeren ook een gezellig studentenhuis? Zoek dan niet verder en stuur ons een berichtje waarom jij de toekomstige bewoner bent van Het Kamphuis! Stuur ons in je berichtje alsjeblieft je naam, geslacht, studierichting, hobby’s, geheime talenten, angsten, guilty pleasures en wat je ook maar kunt bedenken! (Foto’s zijn ook altijd welkom) En wie weet zien we je binnenkort op de kijkavond op 25 oktober!Groetjes, Het Kamphuis Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Schootsestraat – 5616RH – Eindhoven via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Schootsestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Eindhoven. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Eindhoven- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 323
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schootsestraat in Eindhoven

Schootsestraat in Eindhoven via Kamernet
Schootsestraat in Eindhoven via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo