Schrijverspark in Veenendaal via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Schrijverspark - 3901PC - Veenendaal beschikbaar per 2023-03-24 in het mooie Veenendaal. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 31 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Schrijverspark - 3901PC - Veenendaal
VEENENDAAL – Een comfortabele en ruime studio voor 2 personenDeze gezellige en ruime studio is gelegen aan het Schrijverspark, een levendige buurt nabij het winkelgebied van Veenendaal. De studio is geschikt voor een stel of voor 2 vrienden die een ruimte willen delen. De studio is voorzien van alle benodigde apparatuur en alles wat je nodig hebt is al binnen handbereik.Het appartement:Het Schrijverspark ligt vlakbij het winkelgebied en u heeft diverse openbaar vervoersmogelijkheden voor de deur. De studio heeft een eigen badkamer en keuken, 2 kledingkasten, een zithoek en een eettafel. Over de omgeving:- Het station is op 15 minuten loopafstand en op slechts 5 minuten fietsen- Stadscentrum op 5 minuten lopen- Veel winkels, restaurants en winkelmogelijkheden bevinden zich op loopafstand- Er zijn verschillende bushaltes direct buiten het appartement.Betalingen:Huurprijs: Geadverteerde huurprijs is inclusief servicekostenWaarborgsom: gelijk aan 3 maanden huur inclusief servicekostenEenmalige administratiekosten: €299Huurvoorwaarden:Het appartement is geschikt voor 2 personen of een stelInschrijven is MOGELIJK, BRP voor 2 personenEr is geen huurtoeslag beschikbaarInchecken/uitchecken:Check-in/check-out afspraken kunnen op afspraak worden uitgevoerd. Normaal gesproken is het niet mogelijk om in te checken op algemeen erkende feestdagen in Nederland.Contact verhuurder:Als u geïnteresseerd bent in het huren van deze accommodatie, laat dan een bericht achter. Vraag gerust alles wat je wilt weten over je toekomstige woning. Tijdens je verblijf mag je altijd contact opnemen met mij of mijn team.We kijken ernaar uit u te verwelkomen!Vrijwaring:Hoewel alle foto’s van het onroerend goed zijn dat u gaat boeken, kan de inhoud van deze advertentie enigszins afwijken van de werkelijkheid met betrekking tot de inrichting. De werkelijke grootte van het appartement kan enigszins afwijken.Houd er rekening mee dat we uw check-in alleen kunnen garanderen binnen 48 uur NADAT we uw persoonlijke gegevens voor de huurovereenkomst hebben ontvangen.In een haast? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!Zorg er na het afronden van de boeking voor dat u ons snel uw gegevens stuurt, zodat we verder kunnen gaan met de huurovereenkomst en alles zo snel mogelijk voor u kunnen regelen.Op basis van de informatie die u ons verstrekt, voeren we een kredietcontrole uit. Als uw kredietwaardigheid negatief blijkt te zijn, behouden wij ons het recht voor om uw boeking te annuleren.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Schrijverspark – 3901PC – Veenendaal via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Veenendaal aan de Schrijverspark en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Veenendaal. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Veenendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Veenendaal- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1100
Aantal m2 – 31
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schrijverspark in Veenendaal

Schrijverspark in Veenendaal via Kamernet
Schrijverspark in Veenendaal via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo