Schuitendiep in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Schuitendiep - 9712KE - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 104 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Schuitendiep - 9712KE - Groningen
Per 1 april 2023 komt dit fraaie, karakteristieke appartement, Schuitendiep, gelegen aan de diepenring in het hart van Groningen, in de verhuur. Het appartement met een afsluitbaar portiek en fietsenstalling is gelegen op de bovenste 2 woonlagen (2e en 3e verdieping) en heeft een oppervlakte van 104m2. Naast een royale keuken met inbouwapparatuur bevat het daarnaast twee royale dakterrassen op het zonnige zuidwesten met prachtig zicht op de binnenstad (A-kerk, Martinitoren, Forum). De huur (exclusief gas,water,licht,internet en gebruikslasten) bedraagt €1.365,— per maand. Het appartement is door haar indeling en oppervlakte prima geschikt voor bewoning door 2 personen. Het appartement is pertinent niet bestemd voor kamerbewoning.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Schuitendiep – 9712KE – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Schuitendiep en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1365
Aantal m2 – 104
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schuitendiep in Groningen

Schuitendiep in Groningen via Kamernet
Schuitendiep in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo