Schurinksdwarsweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Schurinksdwarsweg - 7523AV - Enschede beschikbaar per 2023-02-28 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 17 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Schurinksdwarsweg - 7523AV - Enschede
Beste kamerzoekers,Allereerst, leuk dat je onze advertentie bekijkt! In HuizeBB komt per 1 Maart een kamer vrij! De kamer is ongeveer 17m2, heeft grote ramen en een eigen wastafel. De prijs zal rond de 385 euro inclusief g/w/l en internet bedragen. Ons huis bestaat verder uit 13 kamers, 2 keukens met vaatwasser, 3 badkamers en 3 toiletten. Daarbij hebben een wasmachine, droger en niet te vergeten de bierkoelkast. Maar de echte luxe die wij hebben zijn de schoonmakers die elke week de gemeenschappelijke ruimtes schoonmaken!Of je nou aan het Saxion of de universiteit studeert, beiden liggen binnen handbereik. Ons huis ligt in de stad dus de uni is ongeveer 15 min fietsen en Saxion 5 min. Wij zijn een groot en ondernemend studentenhuis van nu 11 personen(7 mannen en 4 vrouwen). We eten bijna alle dagen samen en gaan graag met elkaar onbeperkt spareribs eten of naar feesten toe. Omdat HuizeBB een groot huis is, staat er altijd wel een deur open voor gezelligheid. Wat ons huis speciaal maakt is dat wij een heel erg divers huis zijn, als het gaat om studies en verenigingen. HuizeBB is namelijk een mix van Saxion en UT studenten met leden van veel verschillende studenten-,studie- en sportverenigingen. Ook hebben wij elke maandagavond de ‘HuizeBB huisavond’ waarbij we allemaal met elkaar eten en tot laat biertjes wegtanken. Vaste activiteiten zijn verder het jaarlijkse kerstdiner, de winter BBQ en het prachtige introfeest. Heb je interesse? Stuur ons dan een leuk berichtje over jezelf en wie weet zien we jou dan op de hospiteeravond!!HuizeBBInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Schurinksdwarsweg – 7523AV – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Schurinksdwarsweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 385
Aantal m2 – 17
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schurinksdwarsweg in Enschede

Schurinksdwarsweg in Enschede via Kamernet
Schurinksdwarsweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo