Sem Dresdenlaan in Hoofddorp via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Sem Dresdenlaan - 2132KR - Hoofddorp beschikbaar per 2023-08-22 in het mooie Hoofddorp. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Sem Dresdenlaan - 2132KR - Hoofddorp
In dit huis 2 kamers beschikbaar te huur zoals hieronder:Kamer 1: Op 2e verdieping, direct boven Kamer 1 met zonsopgang oost en tuin gericht, bevat 1-persoonsbed, bureau, spiegel en kasten over de breedte van de kamer, deze kamer 1 kost €800 per maand met €1000 borg.Kamer 2: Rustige tweepersoonsslaapkamer op de 1e verdieping met gekantelde ramen met uitzicht op zonsopgang op het oosten en tuin aan de achterkant van het huis, schoon, nieuw tapijt, kingsize bed met elektrische afstandsbediening, verstelbare ligfunctie, nieuw bureau, grote inloopkast en spiegel. Deze kamer 2 voor € 800 per maand met € 900 borg, als deze kamer wordt bewoond door een stel dan € 1250 per maand met € 1250 borg, zie de andere advertentie voor deze kamer.Gelegen in een groot huis, alleen bewoners van deze kamers zullen in het huis wonen aangezien eigenaar weg is zodat u kunt genieten van rust en ruimte.Diverse bushaltes naar diverse bestemmingen binnen enkele minuten loopafstand. Naast 5 minuten lopen naar het stadscentrum, waar zich een modern winkelcentrum, restaurants, bussen naar Amsterdam Centraal & Bijlmer, Haarlem, Schiphol, Uithoorn, Aalsmeer en daartussen bevinden.20 minuten lopen naar treinstation voor Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Leiden, Zaandaam, Utrecht, Purmerend en meer.Beschikbaar voor bezichtigingen en bewoning vanaf 7 augustus 2023.Minimaal 6 maanden met optie tot verlenging, of 12 maanden met optie tot verlenging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Sem Dresdenlaan – 2132KR – Hoofddorp via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hoofddorp aan de Sem Dresdenlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hoofddorp. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hoofddorp wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hoofddorp- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Sem Dresdenlaan in Hoofddorp

Sem Dresdenlaan in Hoofddorp via Kamernet
Sem Dresdenlaan in Hoofddorp via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo