Semarangstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Semarangstraat - 9715JW - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 7 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Semarangstraat - 9715JW - Groningen
Per 1 april (geen grap) is Huize Wilfred opzoek naar een nieuw huisgenootje voor onbepaalde tijd. De kamer is 7m2, €359 pm incl. Verder beschikt de kamer over een wasbak en heeft het uitzicht over de grote tuin. Er is een kans op een doorschuifmogelijkheid naar een grotere kamer. Ons huis is van alle gemakken voorzien, zoals een grote GK, een grote tuin inclusief lounge set waar we in de zomer vaak chillen met een heerlijk drankje! Daarnaast beschikt ons huis over een wasmachine, vaatwasser, twee wc’s, douche en een tv met Chromecast. Vanaf ons huis aan de Semarangstraat is het 12 min fietsen naar Zernike, 8 min fietsen naar het centrum en de Appie is kruipend te bereiken.Wij wonen in ons gemengde huis (met jou erbij 2v/2m) gezellig met z’n vieren in de Korrewegwijk. Elke dinsdag hebben we huisavond en daarnaast doen we ook veel andere leuke dingen, zoals samen eten, chillen, borrelen, uitgaan en de dikste huisfeesten geven met onze rookmachine! Verder zijn we actief bij verschillende studenten-en sportverenigingen, zoals Albertus, TAM en Gyas. Tot slot zijn er verder geen verplichtingen. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur ons dan een leuk berichtje met wat info over jezelf. Wie weet tot op de hospi!Groetjes,Sophie , Niels en TwanInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Semarangstraat – 9715JW – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Semarangstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 359
Aantal m2 – 7
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Semarangstraat in Groningen

Semarangstraat in Groningen via Kamernet
Semarangstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo