Sepiastraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Sepiastraat - 1339ES - Almere beschikbaar per 2023-03-08 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Sepiastraat - 1339ES - Almere
hallo,Wij ( man en vrouw ) zijn op zoek naar een vrouwelijke huisgenoot. Wij verhuren een kamer van 16 m/2. U kunt gebruik maken van de keuken, de badkamer en in overleg ook van andere plaatsen in het huis. Wij zijn een rustig gezinnetje en houden van de rust en stilte. Wat we duidelijk willen maken! de kamer is voor één persoon.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Sepiastraat – 1339ES – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Sepiastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Sepiastraat in Almere

Sepiastraat in Almere via Kamernet
Sepiastraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo