Simonsstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Simonsstraat - 2628TG - Delft beschikbaar per 2023-12-03 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Simonsstraat - 2628TG - Delft
Aangeboden : 18 kamers in het centrum van Delft. Op loopafstand zijn diverse openbaar vervoersmogelijkheden. In de wijk wonen veel starters en studenten.Let op in totaal zijn dit18 kamers. Deze foto’s zijn van 1 van de kamers en kunnen dus afwijkenAlle kamers zijn voorzien van nette afwerking. De kamers worden volledig gemeubileerd opgeleverd. Eventueel is het mogelijk om eigen meubels te verhuizen. De meubels zullen dan door ons verwijderd worden. Er is een gedeelde badkamer met alle voorzieningen. Dit pand heeft ook een zeer grote gedeelde tuin. De universiteit is op loopafstand.De kamers zijn binnenkort beschikbaar en gezien de grote aanvraag van potentiële huurders zal de kamer ook per direct gehuurd moeten worden. Er is geen loting. Degene die het eerst is en past in het (financiële) plaatje past krijgt de kamer. De huurprijs is inclusief dit houdt in dat er maandelijks eenzelfde bedrag betaald wordt. In deze inclusieve prijs zitten o.a de volgende kosten: Huur, gas, water, licht, internet, gemeentelijke belastingen, wasmachine en meubels.Met GBA InschrijvingHuurprijs: 550-850 inclusief per maand Borg: 2 x de maand huur afhankelijk van het inkomenAanvullende kosten voor : contract, administratie etc.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Simonsstraat – 2628TG – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Simonsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 700
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Simonsstraat in Delft

Simonsstraat in Delft via Kamernet
Simonsstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo