Sinaasappelstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Sinaasappelstraat - 1033KS - Amsterdam beschikbaar per 2023-03-04 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Sinaasappelstraat - 1033KS - Amsterdam
Voor een werkende student of een leuk stel verhuur ik ruime souterrain in Amsterdam Noord, dichtbij het bruisende NDSM terrein met veel cafés een leuke restaurants. Met een pont (gratis) vanaf CS is mijn huis makkelijk te bereiken. Het souterrain heeft twee kamers, toilet en ook een eigen toegangsdeur. LET OP: De badkamer is gedeeld. De eerste kamer is een slaapkamer met tweepersoons bed en de andere kamer is keuken. Beide kamers zijn eenvoudig maar praktisch ingericht. Keuken heeft alle nodige benodigdheden: kleine koelkast (zonder vriesvak) , inductieplaat, pannen, waterkoker, magnetron, borden, bestek ect..Let op: de ruimte is geschikt voor studenten of starters dan voor de oudere. De hoogte van het souterrain is 195cm. Inschrijven is mogelijk. Verlening van het huurcontract ook mogelijkParkeren is gratis.Voor een persoon vraag ik 900,- , voor couple 1500,-Borg 200,-Pont naar CS of Pontsteiger: 10 min fietsenRoken is niet toegestaanInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Sinaasappelstraat – 1033KS – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Sinaasappelstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 900
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Sinaasappelstraat in Amsterdam

Sinaasappelstraat in Amsterdam via Kamernet
Sinaasappelstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo