Singel in Schiedam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Singel - 3112GS - Schiedam beschikbaar per 2023-09-01 in het mooie Schiedam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Singel - 3112GS - Schiedam
Hierbij bied ik hele nette gerenoveerde kamers aan waarbij goede & gezonde leefomstandigheden zijn gecreëerd, In de kamer bevind zich : bureau, kledingkast, bed&matras, smart tv en koelkast. Keuken, toilet en de doucheruimte bevind zich in de zelfde verdieping. de huurprijs word all in verrekend inc gas,water,elektriciteit, en gemeentelijke heffingenHet pand bevind zich centraal in Schiedam waarbij de winkelcentrum 2 min, openbaar vervoer in de straal van 250 meter. snelweg 5 min en Rotterdam centrum 5 min. Ik ben bereikbaar via de berichten box van Kamernet.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Singel – 3112GS – Schiedam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Schiedam aan de Singel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Schiedam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Schiedam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 850
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Singel in Schiedam

Singel in Schiedam via Kamernet
Singel in Schiedam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo