Singel in Vlissingen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Singel - 4382LP - Vlissingen beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Vlissingen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Singel - 4382LP - Vlissingen
Hi, mooie kamer op de singel beschikbaar, deels gemeubileerd. Kamer is groot en ligt op bovenste etage waar ook de badkamer is. Wonen er met zijn vieren en de ligging is echt top. Zo op de Boulevard en zo in de stad en bij de scholen. Kamer is van een prima verhuurder, hij is betrokken en eerlijk.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Singel – 4382LP – Vlissingen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Vlissingen aan de Singel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Vlissingen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Vlissingen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 437
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Singel in Vlissingen

Singel in Vlissingen via Kamernet
Singel in Vlissingen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo