Smitsteeg in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Smitsteeg - 2611BH - Delft beschikbaar per 2024-07-09 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Smitsteeg - 2611BH - Delft
ONLY DUTCH SPEAKINGBeste kamerzoekende gasten, Op de Smitsteeg komt van 7 juli tot 31 december een kamer vrij voor onderhuur met grote kans op vast. Wij zijn een hecht huis met 4 gasten tussen de 22 en 25 jaar oud en allemaal master/werkend. We eten bijna elke dag samen maar er is altijd ruimte om je eigen ding te doen. Verder houden we ervan om te borrelen/bbq’en op het dakterras, op huisweekend te gaan, datediners te houden, naar festivals te gaan, samen naar de gym, of een potje Fifa tegen elkaar te spelen. De kamer kost 650 euro per maand inclusief en is ongeveer 20 m^2. Verder deel je een badkamer met één andere huisgenoot. Lijkt dit iets voor jou? Stuur dan een leuk berichtje met wat foto’s en wie weet nodigen we je uit op de instemming.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Smitsteeg – 2611BH – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Smitsteeg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Smitsteeg in Delft

Smitsteeg in Delft via Kamernet
Smitsteeg in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo