Soendastraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Soendastraat - 7512DW - Enschede beschikbaar per 2023-08-18 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Soendastraat - 7512DW - Enschede
Dag aankomende student,Huize Primus Inter Pares, kortweg Huize PIP, is sinds 1982 een begrip in Enschede. We wonen met zes gasten en zijn vanaf het begin van de zomer op zoek naar twee nieuwe huisgenoten. Door de jaren heen is Huize PIP bewoont door meer dan zestig mannen die allen hun stempel op het Enschedese studentenleven gedrukt hebben, en met wie wij nog steeds veel contact hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld elk jaar een nieuwjaarsdiner met alle oud-bewoners.We zijn een hecht huis, wat onder andere inhoudt dat we elke maandag huisavond hebben waar we eerst uitgebreid koken en daarna lekker doorborrelen in het centrum. Daarnaast zijn we samen met elf andere huizen lid van de SHE, waarbij we elke borrel te vinden zijn in onze traditionele spencers. Iedereen van ons is actief in het studentenleven en zit dan ook bij Audentis of Taste. Ons huis is van de nodige gemakken voorzien. Zo hebben we een ruime woonkamer en tuin (waar we ’s zomers graag van het zonnetje genieten met een weizen), en zitten we op loopafstand van het centrum. Heb jij zin om alles mee te maken wat het Enschedese studentenleven te bieden heeft? Kom dan vooral een keer langs!Namens de bewoners van Huize PIP,36!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Soendastraat – 7512DW – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Soendastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 240
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Soendastraat in Enschede

Soendastraat in Enschede via Kamernet
Soendastraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo