Soesterbergsestraat in Soest via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Soesterbergsestraat - 3768MB - Soest beschikbaar per 2023-03-17 in het mooie Soest. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Soesterbergsestraat - 3768MB - Soest
Kamer, gemeubileerd en gestoffeerd tijdelijk te huur voor max. negen maanden in huis van eigenaar met andere bewoners in nabijheid van openbaar vervoer, shops, restaurants en natuur.Groot bed, bureau, kast, wastafel, gedeelde keuken en badkamer, fietsenstalling en tuin.Voor 1persoon. Geen huisdieren.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Soesterbergsestraat – 3768MB – Soest via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Soest aan de Soesterbergsestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Soest. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Soest wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Soest- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Soesterbergsestraat in Soest

Soesterbergsestraat in Soest via Kamernet
Soesterbergsestraat in Soest via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo