Spijkerstraat in Arnhem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Spijkerstraat - 6828DL - Arnhem beschikbaar per 2023-10-31 in het mooie Arnhem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Spijkerstraat - 6828DL - Arnhem
Per direct te huur, kamer in het centrum van Arnhem. Je hebt een eigen (slaap)kamer en deelt de woonkeuken en badkamer met één andere huurder. In totaal wonen er 7 andere mensen in het pand. De kamer is ongeveer 12m2. De huurprijs (€447,32) is inclusief een voorschot servicekosten en voorschot gas, water en elektra.Heb je interesse in deze kamer? Reageer op deze advertentie en wij nemen contact met je op.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Spijkerstraat – 6828DL – Arnhem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Spijkerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Arnhem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Arnhem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 448
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Spijkerstraat in Arnhem

Spijkerstraat in Arnhem via Kamernet
Spijkerstraat in Arnhem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo