Spilsluizen in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Spilsluizen - 9712NT - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 28 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Spilsluizen - 9712NT - Groningen
Onderhuur gezocht! (V) Per 1 april 2023 tot en met 1 juni (eventueel iets langer voor dezelfde prijs is oké) komt er een kamer vrij in het centrum, op een van de beste locaties in Groningen, 2 minuten lopen naar de AH of Jumbo, 4 minuten lopen naar de grote markt en 15 minuten fietsen naar Zernike! Daarnaast loop je binnen 3 minuten naar de ub. Het is een mooie, nette en lichte kamer van 28m2. De kamer is compleet gemeubileerd. In de kamer bevindt zich ook een wasbak. Deze kamer is daarnaast tegenover ons washok waar wij zowel een droger als wasmachine ter beschikking hebben. De kamer bevat een ingebouwde kast en kledingrekken en daarnaast nog een kleine kast, genoeg opberg ruimte dus! Je gaat wonen in een groot, mooi en oud pand met 9 andere studenten. Hierin worden de woonkamer en keuken met zijn allen gedeeld. De badkamer deel je met 3 andere studenten. Daarnaast hebben wij een hondje, Mila. Ook beschikken wij over een tuin en een heel fijn dakterras. Heb je interesse of wil je meer weten, stuur mij een bericht!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Spilsluizen – 9712NT – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Spilsluizen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 570
Aantal m2 – 28
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Spilsluizen in Groningen

Spilsluizen in Groningen via Kamernet
Spilsluizen in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo