Spilsluizen in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Spilsluizen - 9712NT - Groningen beschikbaar per 2023-05-11 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Spilsluizen - 9712NT - Groningen
Ben op zoek naar iemand die voor ong. 5 weken in mijn kamer wil, aangezien ik op reis ga. Je hebt 1 vrouwelijke huisgenoot van 21 waar je de woonkamer, badkamer en keuken mee moet delen.het huis is al gemeubileerd, incl de kamer.Het huis zit aan de gracht je kijkt uit op de Ossenmarkt. Wasmachine en vaatwasser is inbegrepen.Ook is er een balkon.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Spilsluizen – 9712NT – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Spilsluizen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Spilsluizen in Groningen

Spilsluizen in Groningen via Kamernet
Spilsluizen in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo