Spoorsingel in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Spoorsingel - 2613BG - Delft beschikbaar per 2024-01-02 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Spoorsingel - 2613BG - Delft
Omdat ik 1 januari ga vertrekken komt er een kamer vrij in het DROPhuis!Wie wil nou niet samenwonen met de gezelligste huisgenoten Lotte 1, Lotte 2, Alex, Maarten, Merel, Ilia, Cheyanne en Rosa op een toplocatie aan het centrum van Delft?? We zijn allemaal lid van DROP maar dat is geen vereiste. Er is een chille grote gedeelde keuken/woonkamer met een enorme eettafel onder ons sterrenhemel dakraam. Verder zijn er twee WC’s en maar liefst drie douches. De kamer is +- 18 m2 met eigen wasbak en een meeeeega raam. Kosten zijn €560,- incl. gas, water, licht, internet, huistelefoon, kleine wasjes, grote wasjes, liefde, kerstdiners, surftripjes, huisfeestjes, huisweekenden, brakke filmavondjes, een reuzenslak, puzzelen, skateboardstalling, partymix ontbijtjes. We zijn opzoek naar een man/kereltje/knaap/knul.Lijkt je het leuk om op de spoorsingel 45 een kijkje te nemen tijdens onze instemming op 4 december? Stuur dan een berichtje met wat over jezelf. Kusjes van het DROPhuis.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Spoorsingel – 2613BG – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Spoorsingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 560
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Spoorsingel in Delft

Spoorsingel in Delft via Kamernet
Spoorsingel in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo