Spoorsingel in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Spoorsingel - 2613BE - Delft beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Spoorsingel - 2613BE - Delft
Hi! Voor de periode van 1 juli t/m 1 september zijn we op zoek naar een onderhuurster voor deze super fijne kamer. Hier wat praktische informatie over ons huis:- We wonen in totaal met vijf meiden- Naast deze ruime kamer hebben we ook erg ruime gemeenschappelijke ruimtes- Ons huis ligt naast station Delft en erg centraalAls je geïnteresseerd bent, stuur mij een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Spoorsingel – 2613BE – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Spoorsingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 480
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Spoorsingel in Delft

Spoorsingel in Delft via Kamernet
Spoorsingel in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo