Spoorstraat in Deventer via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Spoorstraat - 7412VE - Deventer beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Deventer. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Spoorstraat - 7412VE - Deventer
Mooie studio in de buurt van het centrum en toch rustig gelegen. Alles is nieuw, gestuct, geschilderd, c.v. elektra, pvc vloeren en eigen keuken. Douche en toilet zijn ook nieuw. Het is gedeeltelijk gestoffeerd (pvc vloer, verlichting). Het huis voldoet aan alle nieuwe eisen van gemeente en brandweer. Het is niet super groot wel mooi en keuken voor jezelf, douche en toilet deel je met twee andere nette mensen, dus belangrijk dat jij ook netjes bent. Niet alleen mooi maar ook veilig. Op de vide kan je slapen, niet geschikt voor mega groot en hoog bed, of in de kamer met bedbank kan natuurlijk ook. Internet via glasvezel, draadloos en bedraad. Winkels, scholen en station liggen op loopafstand. Er kan gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke tuin achter de woning. Borg is 1 maand (775,-), roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Geen bemiddelingskosten. U kunt van ons verwachten dat alles goed werkt en wordt onderhouden, wij verwachten van u dat u respecteert. De huur is 680,- exclusief water, gas, elektra, internet en gemeentelijke belastingen (rioolheffing, afvalstoffenheffing, waterschapsbelasting en afval.( 95,-) Minimale huurtermijn 1 jaar. Voor meer info en/of bezichtiging graag even een berichtje achterlaten met daarin wie ben je wat doe je en waarom denk je dat jij de goede huurder(ster) bent voor deze studio.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Spoorstraat – 7412VE – Deventer via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Deventer aan de Spoorstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Deventer. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Deventer- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 680
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Spoorstraat in Deventer

Spoorstraat in Deventer via Kamernet
Spoorstraat in Deventer via Kamernet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo