St. Annastraat in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - St. Annastraat - 6524GC - Nijmegen beschikbaar per 2023-03-16 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - St. Annastraat - 6524GC - Nijmegen
In dit pand op goede locatie komt een mooie kamer te huur van ca. 15 m2. Alleen douche en toilet deel je met je huisgenoten. Geef een omschrijving van jezelf en vermeld hierbij je mailadres en telnr. Uitnodigingen voor d bezichtiging wordt via de mail verstuurdInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – St. Annastraat – 6524GC – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de St. Annastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 380
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de St. Annastraat in Nijmegen

St. Annastraat in Nijmegen via Kamernet
St. Annastraat in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo