St. Canisiussingel in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - St. Canisiussingel - 6511TE - Nijmegen beschikbaar per 2023-04-12 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - St. Canisiussingel - 6511TE - Nijmegen
Huurder gezocht voor een kamer nabij het centrum van Nijmegen en 15 minuten fietsen van de universiteit. De kamer is ongeveer 14 vierkante meter en is voorzien van een kitchenette en een koelkast. Er zijn gemeenschappelijke keukens waar je altijd gebruik van kunt maken. De toiletten en douches worden gedeeld. De maandelijkse huur bedraagt ​​440,29 euro. Het is beschikbaar tot eind volgend jaar januari.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – St. Canisiussingel – 6511TE – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de St. Canisiussingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 440
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de St. Canisiussingel in Nijmegen

St. Canisiussingel in Nijmegen via Kamernet
St. Canisiussingel in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo