St Gerardusplein in Eindhoven via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - St Gerardusplein - 5644NE - Eindhoven beschikbaar per 2023-04-16 in het mooie Eindhoven. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 100 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - St Gerardusplein - 5644NE - Eindhoven
Te Huur aan het St Gerardusplein in stadsdeel Stratum in EindhovenHet betreft een bovenwoning uit 1928 met een mooi uitzicht op de het Gerardusplein met de Gerarduskerk. De kerk is omgebouwd tot een rustige sportschool. Dichtbij zijn er winkels zoals de Albert Heijn zeer dichtbij. Scholen, bos en Genneperpark zijn eveneens dichtbij. Binnen tien minuten ben je zowel op de fiets als met de auto in het centrum van Eindhoven en binnen 2 minuten ben je op de snelweg. Er is gratis parkeergelegenheid voor auto’s voor de deur. Op vrijdagen komt er markt op het plein voor de deur. Indeling van het huis.Eerste verdiepingVia een eigen opgang kom je op de eerste verdieping. Daar bevinden zich een woonkamer met open keuken en een badkamer.De lichte woonkamer heeft een eikenhouten vloer en hoge plafonds. Aan de voorkant zijn er mooie glas -in-lood ramen met een klein balkon. Aan de achterkant bevindt zich een groot balkon omringd door een veilige balustrade met genoeg privacy dankzij een schutting. Hier kan je tot en met de avond van de zon genieten.De open keuken heeft een aanrecht met grote gaskookplaat met afzuigkap. Er is een combi-oven onder dit gasfornuis. Een vaatwasser is aanwezig. Verder is er een koelvriescombinatie. Er zijn verder veel kasten om spullen kwijt te kunnen. De wanden met de buren zijn in de woonkamer en keuken van geluidsisolatie voorzien.De badkamer is helemaal betegeld. Er is een ligbad aanwezig. Apart hiervan is er een ruime douche, een toilet en een wastafel met daaronder een kastje voor toiletspullen.Tweede verdiepingVia een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Er is een grote slaapkamer met voldoende lichtinval en een houten vloer. Je kunt deze kamer gemakkelijk verdelen in twee delen indien gewenst.Op de overloop is er veel opbergruimte, door middel van kasten tegen de wand. Ook bevindt de CV zich in een van deze kasten. ZolderMet een vaste trap kom je bij de zolder met dakraam. Er zijn veel knieschotten waar veel ruimte is voor spullen. Het zou te gebruiken zijn voor een extra slaapkamer oid.-Beschikbaar: per 15-04-2023-Kale huurprijs: 1400 € per maand exclusief gas, water en elektriciteit-Borg: 2 maanden huur-Contract: huurovereenkomst van 1 of 2 jaar met mogelijkheid tot verlengen indien het wederzijds bevalt.-Verhuurder stelt woning het liefst beschikbaar voor samenwonend stel of alleenstaande. -Geen VvE kosten.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – St Gerardusplein – 5644NE – Eindhoven via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de St Gerardusplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Eindhoven. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Eindhoven- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1400
Aantal m2 – 100
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de St Gerardusplein in Eindhoven

St Gerardusplein in Eindhoven via Kamernet
St Gerardusplein in Eindhoven via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo