Stadsgravenstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Stadsgravenstraat - 7511ES - Enschede beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 65 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Stadsgravenstraat - 7511ES - Enschede
Na alle verkooppraatjes die we hebben mogen schrijven voor de vertrekkende huisgenoten komt er nu een kamer vrij in ons nederige stulpje, genaamd Le Paradou. Alleen de naam al doet denken aan een kasteel ergens in Zuid Frankrijk, en niets is minder waar! Oké oké, Enschede is geen Zuid Frankrijk, maar je zult je hier zeker een koning(in) te rijk voelen. De kamer die vrij komt is een waar paradijs op kruipafstand van de oude markt. Het gaat om een ca. 65m2 groot ‘leefgebied’ waar jij je gang kunt gaan, en kunt doen en laten wat je wilt. De kamer zelf is ca. 30m2 groot, maar je beschikt over de hele bovenverdieping! Hiertoe behoort de overloop, een opbergkast, een kamer met een wasbak, en een kamer met een kledingkast waar je heel handig je wasrek kwijt kunt. Tot de mogelijkheden behoort ook kruipend thuis komen, zoals elke student (in spé) betaamt. Daarnaast kun je onbeperkt koken voor de allerleukste huisgenootjes, heel lang, heel veel en heel warm douchen, en kun je onbeperkt het licht laten branden (we weten allemaal hoeveel werk het is om de kamer te doorkruizen voor het lichtknopje). Bij de huur inbegrepen zitten namelijk al deze kosten. Dit alles gaat helemaal goed komen voor €515,- per maand! Daarnaast hebben we ook nog eens een wasmachine én een vaatwasser. De huisgenootjes waar je je studententijd tot een memorabele tijd mee gaat maken zijn Floris, Sjoerd, Maaike en Laura. We zijn een hecht huis en zijn van alle markten thuis. Floris is “net” afgestudeerd en werkend als fysiotherapeut daarnaast is hij niet vies van een borrel en heeft een verzameling bordspellen. Ps hij kan niet tegen zijn verlies ;). Sjoerd studeert commerciële economie, is verslaafd aan het kijken van films en series (horrorfilm fans is een pré ) en zoekt graag de gezelligheid op met vrienden. Maaike is ook een Taster, zit bij een dispuut en doet daarnaast Advanced Technology, en Laura studeert hbo-rechten als ze niet volleybalt bij Harambee. Kortom, wij zijn van alle markten thuis. Naast deze geweldige huisgenoten, zijn er altijd oudhuisgenootjes bij onze activiteiten, zoals je op de foto’s kunt zien, dus we zijn een leuke grote groep! Denk hierbij aan verjaardagen, gala’s, festivals en huisweekend!De kamer is geschikt voor een sterke aanvulling op dit gezelschap. Dus ben of ken jij de gezellige persoon, studerend in Enschede, en wil je je studententijd uitbreiden met een super leuk huis, dan zijn wij op zoek naar jou! Laat het ons weten en voor je met je ogen kunt knipperen ben jij bewoner van de Stadsgravenstraat!Liefs,Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Stadsgravenstraat – 7511ES – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Stadsgravenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 515
Aantal m2 – 65
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Stadsgravenstraat in Enschede

Stadsgravenstraat in Enschede via Kamernet
Stadsgravenstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo