Statenweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Statenweg - 3039HM - Rotterdam beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Statenweg - 3039HM - Rotterdam
Hoi! Wij bieden een kamer van ongeveer 14m2 aan in hartje Blijdorp en op loopafstand van het centraal station. Je komt te wonen met twee mannen (27j) die beiden werkend zijn. Er wordt hard gewerkt en we hebben beiden ook een druk sociaal leven, maar maken graag samen in het weekend een zelfgemaakt pizza’tje. De gedeelde ruimtes worden eens in de twee weken schoongemaakt door Tanja, onze schoonmaakster (kosten inbegrepen bij de huurprijs). We zoeken een mannelijke huisgenoot die in de eindfase van zijn studie zit of al werkt.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Statenweg – 3039HM – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Statenweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Statenweg in Rotterdam

Statenweg in Rotterdam via Kamernet
Statenweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo