Stationsweg in Leerdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Stationsweg - 4141HB - Leerdam beschikbaar per 2024-07-23 in het mooie Leerdam. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Stationsweg - 4141HB - Leerdam
Studio, ZithoekKeuken incl. magnetron, vaatwasser, koelkast, gootsteen en inductiekookplaat.complete moderne badkamer1 persoons boxspringTvInternetGas, water elektraCirca 22 m²Kosten studioU huurt een studio voor minimaal 1 maand en maximaal 6 maanden, met 1 maand opzegtermijn. De prijs voor een studio bedraagt € 825,- p/m. (Dit is circa €26 per nacht)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Stationsweg – 4141HB – Leerdam via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Leerdam aan de Stationsweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leerdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Leerdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leerdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 825
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Stationsweg in Leerdam

Stationsweg in Leerdam via Kamernet
Stationsweg in Leerdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo