Staverdenplein in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Staverdenplein - 1107LG - Amsterdam beschikbaar per 2023-03-19 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Staverdenplein - 1107LG - Amsterdam
Net appartement aan de rand van Gaasperplas en Abcoude. In de buurt is gelegen het mooie park Gaasperplas en de Amsterdam Arena. Het metrostation is te voet binnen 7 minuten te bereiken 2 metro’s gaan richting Centraal Station en Isolatorweg. 2 treinstation zijn binnen 10 min te bereiken. Voor de deur is er een bushalte. In de omgeving zijn er verschillende supermarkten, eetcafés en wekelijkse terugkerende gezellige markt .Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Staverdenplein – 1107LG – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Staverdenplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 850
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Staverdenplein in Amsterdam

Staverdenplein in Amsterdam via Kamernet
Staverdenplein in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo