Stephensonstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Stephensonstraat - 1097BB - Amsterdam beschikbaar per 2023-03-28 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Stephensonstraat - 1097BB - Amsterdam
Per 1 april verhuur ik 2 kamers in dit prachtige appartement met tuin. Beschikbaar voor 5/6 maanden. Ik ben dus op zoek naar 2 huurders.Iets meer over de woning: het appartement is nieuw, schoon met veel daglicht, in een super leuke omgeving in Amsterdam Oost. Er bevindt zich een woonkamer met open keuken, badkamer met douche en wastafel, washok/berging met wasmachine en droger, en een tuin!Slaapkamer 1:2-pers bed, tv, kleding kast en directe deur naar de tuin.Slaapkamer 2: 1-pers bed, ladekast, kledingkast en directe deur naar de tuin.Ik ben op zoek naar een dame/heer die stage loopt/ werkend is, rustig, schoon en zelfstandig is.Slaapkamer 1: €1400Slaapkamer 2: €1100Voor meer info en vragen mag je me berichten!Enkel serieuze reacties graag.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Stephensonstraat – 1097BB – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Stephensonstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1100
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Stephensonstraat in Amsterdam

Stephensonstraat in Amsterdam via Kamernet
Stephensonstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo