Streefkerkstraat in Zoetermeer via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Streefkerkstraat - 2729KP - Zoetermeer beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Zoetermeer. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 68 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Streefkerkstraat - 2729KP - Zoetermeer
Gelegen in Zoetermeer ligt dit fraaie 3-kamer appartement in de Streefkerkstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 68 m2, is gebouwd in 2005 en heeft een energielabel A.Streefkerkstraat 29 is gelegen in de buurt Oosterheem-Noord-Oost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Zoetermeer, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.Indeling: de woning bestaat uit drie kamersInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Streefkerkstraat – 2729KP – Zoetermeer via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Zoetermeer aan de Streefkerkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zoetermeer. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Zoetermeer wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zoetermeer- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1330
Aantal m2 – 68
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Streefkerkstraat in Zoetermeer

Streefkerkstraat in Zoetermeer via Kamernet
Streefkerkstraat in Zoetermeer via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo