Strevelsweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Strevelsweg - 3075AS - Rotterdam beschikbaar per 2023-12-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 55 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Strevelsweg - 3075AS - Rotterdam
Gelegen aan de hoofdweg Strevelsweg op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein en Ikazia ziekenhuis komt er een zelfstandige woonruimte vrij. Er is een gigantische vraag naar dus er is op dinsdag 10 oktober van 18.45 en 19.15 de mogelijkheid tot bezichtigen. De appartement heeft een grote woonkamer en 1 slaapkamer en een balkon. Nog geen foto’s beschikbaar. Goede binnenstaat. Dinsdag 10 oktober van 18.45 en 19.15 uur kan er bezichtigd worden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Strevelsweg – 3075AS – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Strevelsweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1200
Aantal m2 – 55
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Strevelsweg in Rotterdam

Strevelsweg in Rotterdam via Kamernet
Strevelsweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo