Strijpsestraat in Eindhoven via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Strijpsestraat - 5616GT - Eindhoven beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Eindhoven. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 35 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Strijpsestraat - 5616GT - Eindhoven
Zelfstandige woonruimte te huurTe huur per 1 november een zelfstandige woonruimte op de Strijpsestraat in Eindhoven voor 1 werkende persoon.De woonruimte heeft een eigen keuken, eigen douche en toilet, gedeelde grote tuin. Totale oppervlakte 30 vierkante meter. De huurprijs bedraagt 795 euro per maand inclusief GWL en gemeentelijke heffingen. Huisdieren niet toegestaan en huursubsidie niet mogelijk. Graag reageren met naam, telefoonnummer en werk.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Strijpsestraat – 5616GT – Eindhoven via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Eindhoven aan de Strijpsestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Eindhoven. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Eindhoven- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 795
Aantal m2 – 35
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Strijpsestraat in Eindhoven

Strijpsestraat in Eindhoven via Kamernet
Strijpsestraat in Eindhoven via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo