Suikerlaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Suikerlaan - 9743DA - Groningen beschikbaar per 2023-10-10 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 42 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Suikerlaan - 9743DA - Groningen
VANAF JANUARI BESCHIKBAAR, VRAAG NAAR DE ACTUELE BESCHIKBAARHEID. Deze studio aan de Suikerlaan is gestoffeerd en het verblijf bestaat uit één open ruimte met hierin een slaapgedeelte met badkamer en een leefkamer met keuken. De inrichting bestaat uit een volledig ingerichte keuken (koelkast, magnetron, 2 pits kookplaat en afzuigkap) met inventaris, eettafel met vier stoelen, bankstel met tafel, verlichting, dressoir met smart tv (eigen wifi in iedere studio), bed (twijfelaar) met nachtkastje en kledingkast. De badkamer is voorzien van een douchehoek en toilet. Er is tevens een wasmachine aanwezig.De foto’s zijn van een soortgelijke studio met dezelfde indeling en stijl, de indeling kan verschillen per studio. Verhuur maximaal 10 maanden mogelijk!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Suikerlaan – 9743DA – Groningen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Groningen aan de Suikerlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1250
Aantal m2 – 42
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Suikerlaan in Groningen

Suikerlaan in Groningen via Kamernet
Suikerlaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo