Taurusstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Taurusstraat - 7521XW - Enschede beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Taurusstraat - 7521XW - Enschede
Hoi potentiele huisgenoten!In Huize Taurus zoeken wij een nieuwe huisgenoot! We zoeken een vrouwelijke huisgenoot, liefste tweedejaars of ouder en Nederlands sprekend. We wonen momenteel met twee vrouwen en twee mannen, waarvan een van de vrouwen weggaat. We zijn allemaal 21 jaar oud en actief bij sportverenigingen en studieverenigingen. Twee van ons zijn bezig met hun derde jaar Chemical Engineering, en de derde heeft de bachelor Psychology afgerond. Omdat we allemaal vrij druk zijn hebben we geen vaste huisavond. Wel vinden we het gezellig om samen te eten met de mensen die thuis zijn en af en toe spelletjes te spelen of samen in de woonkamer te chillen. We zoeken een sportieve huisgenoot die houdt van samen eten en gezelligheid, maar ook zijn eigen tijd wilt hebben. Verder zoeken we iemand die netjes en opgeruimd is, zodat we het huis schoon houden De kamer is met 20 vierkante meter heel ruim en is voorzien van een eigen wastafel. Het huis is gelegen in de wijk Twekkelerveld met een winkelcentrum om de hoek. De uni is 5-10 minuten fietsen en de stad een kwartiertje; een perfecte locatie dus!Als je jezelf herkent in dit verhaal en het leuk lijkt om bij ons te komen wonen, stuur dan vooral een berichtje met een foto en verhaaltje over wie je bent!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Taurusstraat – 7521XW – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Taurusstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 465
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Taurusstraat in Enschede

Taurusstraat in Enschede via Kamernet
Taurusstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo