Teteringenstraat in Breda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Teteringenstraat - 4817MP - Breda beschikbaar per 2023-03-05 in het mooie Breda. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Teteringenstraat - 4817MP - Breda
Zonnige kamer in rustig huis met balkon in huis met 4 andere huisgenoten aan de Teteringenstraat in Breda. Kamer is voor werkend persoon (of einde studie). Op loopafstand van centrum en station en dicht bij BUAS en Avans. Kamer is op zuiden met balkon en wastafel.Douche en keuken deel je met slechts 2 huisgenoten op zelfde verdieping. Huis heeft tevens een gezamenlijk dakterras geheel boven.Incl. wasmachine en internet.(Advertentie was eerder verwijderd omdat deze reeds verhuurd was, maar dit bleek miscommunicatie. Kamer is nog per direct beschikbaar)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Teteringenstraat – 4817MP – Breda via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Breda aan de Teteringenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Breda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Breda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 510
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Teteringenstraat in Breda

Teteringenstraat in Breda via Kamernet
Teteringenstraat in Breda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo