Texelstraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Texelstraat - 1339TK - Almere beschikbaar per 2024-07-09 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Texelstraat - 1339TK - Almere
Kamer te huur in Almere Buiten. De kamer is geschikt voor 1 persoon. Voor de dame die in het huis woont zou het leuk zijn om nog een dame te vinden voor deze kamer. Beschikbaar per directRegistratie is mogelijk. Prijs kamer is €600Borg: 2 maanden huur Eenmalige contractkosten: €100Contract: 2 jaarWoonkeuken, badkamer, toilet en tuin worden gedeeld met 1 heer en 1 andere dame.Deze woning is gelegen in Almere Buiten. De woning is gebouwd in 2002 en heeft een energielabel B.Texelstraat is gelegen in de buurt Eilandenbuurt Noord. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Texelstraat – 1339TK – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Texelstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Texelstraat in Almere

Texelstraat in Almere via Kamernet
Texelstraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo